Sleva!

Rustikálně-vintage akustický difuzér 60x60x12cm

1 826 3 025  bez DPH

Rozměry: 60x60x12cm 7kg, 70x70x12cm 7kg, 30x60x12cm 3kg

Nakupujte s důvěrou: 14denní záruka vrácení peněz!

 Kč
Máte otázku? Odpovíme do 1 hodiny!
Pracovní dny 07:00-15:10.

info@perfectacoustic.co.uk

  • Hotovo Doprava zdarma do zemí EU při objednávce nad 4994Kč ! Doručení zdarma do zemí mimo EU při objednávce nad 9 991Kč !
  • Zaškrtávací značka Doba výroby pro panely a koberce je 1 týden, závěsy 2 týdny.
Katalogové číslo: 53494520546 Kategorie:
MPN:53494520546
Značka:Perfect Acoustic

Popis

Zde si můžete objednat “bezplatné” online akustické měření!

Měření je 387,22 Kč bez DPH- ale pokud si ho koupíte, odečteme vám ho z ceny výrobku! Takže si určitě objednáte to, co potřebujete!

Země uvnitř EU: Naši zákazníci s daňovým číslem EU mohou nakupovat bez daně! 

Země mimo EU, ve kterých lze zakoupit bez DPH: Spojené království, Norsko, Švýcarsko, San Marino, Lichtenštejnsko

Rustikální-vintage difuzor:

  • Naše rustikální akustické difuzory vyrábíme z vysoce kvalitní borovice.
  • Díky jejich nepravidelnému povrchu rozptylují zvuky přicházející na jejich povrch v různých šířkách pásma, takže můžeme zažít plynulejší a jasnější zvuk.
  • Všechny naše výrobky jsou vyráběny ručně a pravidelně je testujeme.
  • Rozměry: 60x60x12 cm, ale vyrábíme i jiné různé velikosti.
  • U individuálních objednávkách nás prosím kontaktujte e-mailem!
  • Esteticky designovaný difuzor může být náročným, krásným doplňkem pro téměř jakýkoli styl domácnosti, kanceláře nebo studia.

Proč je důležité používat akustické difuzory?

Existuje přímé a rozptýlené zvukové pole. Společně vytvářejí náš smysl pro směr a vzdálenost. Přímé zvukové pole se vytvoří při zapnutí zdroje zvuku, rozptýlené zvukové pole se skládá z odražených zvuků. Plochý, tvrdý povrch stěn není schopen absorbovat hluboké zvuky, který je odrážejí zpět, a vytváří nepříjemné ozvěny, které mají za následek narušený zvuk. Umístěním membrán pohlcujících zvuk můžeme „zkrotit“ basové zvuky. Použití pouze takových akustických prvků však může vést k nadměrnému útlumu, což snižuje kvalitu zvuku, který posloucháte. Kromě absorbování basů jsou akustické difuzory díky nepravidelnému povrchu různých hloubek schopny rozptylovat zvuky po větší šířce pásma po větším prostoru. Tím se eliminuje problém ozvěn a odrazů.

Difúzně odrážející povrchy zahrnují stěny, sklo a mramorové povrchy, stejně jako dlaždice a žula, ale díky své struktuře nejsou schopné absorbovat zvuky a nejsou vhodné pro rovnoměrné vyzařování zvuků, rozdělených na menší části. Přesně jsme navrhli povrch difuzorů, takže jejich nepravidelný povrch odráží zvuky ve větším prostoru, rovnoměrněji rozložený, v různých úhlech, čímž vytváří harmonický zvuk.

room-acoustics-repair-acoustic-absorber

Upevnění a montáž difuzorů

Montáž panelů nevyžaduje odborné znalosti. K produktu přidáváme háčky a šrouby, aby je kdokoli mohl snadno připevnit na správné místa.

Příprava:

Můžeme vyrábět naše výrobky za 1-2 týdny v jakémkoli množství a velikosti.

Obal:

Zabalíme naše výrobky do jednorázové, silné lepenkové krabice, umístíme dovnitř několik vrstev fólie, abychom výrobky chránili.

Doprava:

Naše výrobky dodává kurýrní společnost DHL a v Maďarsku přepravní společnost 24H.

Kolik difuzorů se doporučuje umístit?

Ideální počet difuzorů v dané místnosti závisí také na velikosti pokojů. V případě velké místnosti by mělo být instalováno několik difuzorů. Není však nutné zahlcovat každou zeď akustickými difuzory! Reflexní body musí být přesně definovány a musí být pokryty pouze difuzory. To lze vyřešit také akustickým měřením. Perfect Acoustic také provádí akustické měření na místě a online. Můžeme tedy tyto body určit s 95% přesností. Neváhejte nás kontaktovat!

Reflexní body mohou být:

  • za reproduktory
    strop mezi posluchačem a reproduktorem vpravo a vlevo
    nakloněné podkrovní místnosti
    za pozicí posluchače
    Doporučuje se umístit akustické difuzory na úroveň uší.
    Lze je také použít jako difuzory blízkého pole.Reproduktorům a mikrofonům je často věnována větší pozornost než vlastní akustice. Ale tato zařízení sama o sobě nezaručují bezchybný zvukový zážitek. Akustické pohlcovače zvuku, záclony, difuzory a panely se vzájemně doplňují, aby zajistily dokonalý prostorový zvuk. Pokud tedy chcete dosáhnout uspokojivého konečného výsledku, nešetřete při nákupu těchto položek.

Akustické problémy

Domácí kina a ateliéry se obvykle nacházejí v budovách, které při navrhování a stavbě nevěnovaly zvláštní pozornost akustice, takže téměř vždy potřebují dodatečné vybavení. Stavební materiály nefungují jako dobré pohlcovače zvuku. K zajištění dobrého zvuku v místnosti potřebujeme také prvky pohlcující zvuk a difuzor. Největším problémem jsou hluboké zvuky kondenzující podél stěn. Struktura stěn nemůže absorbovat hluboké zvuky. Mezi sousedními stěnami se zvuky odrazí tam a zpět jako pingpongový míček a tato nepříjemná ozvěna má negativní vliv na akustiku.

Hudba se už léta používá k úlevě od stresu a relaxace. Bylo také prokázáno, že příjemná hudba má opravdu pozitivní vliv na naše tělo. Existují zvuky, které jsou uklidňující, ale existují zvuky, které jsou považovány za šum. Proto je důležité, aby místnost, kde posloucháme hudbu nebo sledujeme film, měla perfektní akustiku.

Perfektní akustický rustikální difuzor je ideální pro moderní nebo klasické interiéry. Naši zákazníci nebudou zklamáni panely, které lze objednat v mořených barvách. Naším cílem je, aby všichni naši zákazníci byli spokojeni a aby naše výrobky splňovaly očekávané výsledky. Neztrácejí svou krásu a účinnost ani po mnoha letech používání. Protože každá potřeba je jiná, velikost a tvar místností se liší, doporučujeme provést akustické měření. Rádi také připravíme vaše indiviuální nápady, neváhejte a napište nám!

Naše difuzory jsou vyrobeny ze skutečného dřeva, vzhledem k přírodním vlastnostem a struktuře dřevěného materiálu (uzly, hrudky, skvrny od prosakující pryskyřice), moření/malování nebude rovnoměrné, odstíny se mohou lišit na celém povrchu difuzoru a kvůli tomu nepřijímáme stížnosti .
Krása a styl přírodního dřeva spočívá v tom, že díky žilkování a struktuře lze během moření/malování dosáhnout zvláštních barev a odstínů.

 

Další informace

Hmotnost 15 kg
Velikost

60x30x12 cm, 60x60x12cm, 70x70x12cm

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Rustikálně-vintage akustický difuzér 60x60x12cm“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Otázky a odpovědi zákazníků

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Send me a notification for each new answer.